Nieuwe collega Tamara – Huisartsenpraktijk Avicenna – Paterswolde
Huisartsenpraktijk Avicenna Hoofdweg 147 9765 CB Paterswolde

Terug naar overzicht

Nieuwe collega Tamara

Vanaf juli 2024 gaat doktersassistente Noah ons helaas verlaten. Zij heeft ervoor gekozen om weer terug te gaan naar de schoolbanken!
Dit betekende een zoektocht naar een nieuwe collega en dat valt niet mee in deze tijd van schaarste.

Gelukkig kunnen wij u mededelen dat per 1 april Tamara ons team gaat versterken, zij stelt zich graag aan u voor.

“ Mijn naam is Tamara en ik ben sinds 2000 werkzaam als doktersassistente. Ik heb altijd in huisartsenpraktijken gewerkt, het grootste deel van 18 jaar in één en dezelfde praktijk in het Westerkwartier. 

Ik hoop ook hier bij Avicenna een lange tijd te mogen werken. Ik vind de afwisseling tussen administratieve en medisch-technische handelingen in ons beroep het leukst en kijk er naar uit om u te leren kennen.” 
Tot snel Tamara!
Publicatiedatum: 27-02-2024