Wegwerkzaamheden – Huisartsenpraktijk Avicenna – Paterswolde
Huisartsenpraktijk Avicenna Hoofdweg 147 9765 CB Paterswolde

Terug naar overzicht

Wegwerkzaamheden

Beste patiënten,

We willen u graag op de hoogte brengen van aankomende wegwerkzaamheden die invloed kunnen hebben op uw reis naar onze praktijk. Binnenkort zullen er werkzaamheden plaatsvinden aan de hoofdweg in de buurt van onze locatie. Hoewel deze weg minder bereikbaar zal zijn, blijft onze praktijk gelukkig wel toegankelijk gedurende deze periode.

We begrijpen dat het belangrijk is dat u zonder al te veel hinder onze praktijk kunt bereiken. De Burgemeester Tonckensweg en de Henri Dunantweg, die beide naar onze praktijk leiden, zullen tijdens de wegwerkzaamheden wel toegankelijk blijven.

We raden u aan om uw route vooraf goed te plannen en eventueel extra reistijd in te calculeren vanwege mogelijke verkeersomleidingen. Denk er aan dat er hierdoor waarschijnlijk ook minder parkeergelegenheid kan zijn. Mocht u vragen hebben over de bereikbaarheid van onze praktijk tijdens de werkzaamheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u de zorg krijgt die u nodig heeft.

Bedankt voor uw begrip en medewerking tijdens deze periode van wegwerkzaamheden.

Publicatiedatum: 22-03-2024